Voor telers die vooruit kijken

Home Colofon

Colofon

HortiNext.nl is hét platform voor telers, ondernemers en professionals in de glastuinbouw, met vakinformatie, opinies en nieuws over innovaties en techniek. 

HortiNext is een tweetalig platform voor aanbieders van tuinbouw-content, waaronder Vakblad Onder Glas, In Greenhouses magazine en HortiLeads, initiatiefnemer van HortiNext.

De redactionele focus ligt op innovaties en techniek, gericht op telers, ondernemers en professionals in de glastuinbouw. HortiNext wil alle waardevolle informatie op dit gebied ontsluiten op één gebruiksvriendelijk en mobiel platform.

Abonnementen

Een groot deel van de content van HortiNext wordt gratis getoond, voor premium-artikelen is een abonnement vereist. Een jaarabonnement kost 60 euro (excl. BTW), maar er zijn ook maand- of weekabonnementen mogelijk. Een abonnement is eenvoudig online af te sluiten via de webshop van HortiNext.

Partnerships

HortiNext biedt uitgevers en organisaties die vakinformatie produceren de mogelijkheid om deze hier aan een brede groep nationale en internationale telers, ondernemers en tuinbouwprofessionals aan te bieden.

De huidige content partners van HortiNext zijn:
Vakblad Onder Glas
In Greenhouses Magazine
Exportmagazine.nl
Certis Europe
HortiLeads, bureau voor content marketing in de tuinbouw

Wilt u ook content partner worden, neem dan contact op met Rob van Mil via rob@hortileads.nl of bel (06) 5468 1144 of met Wouter van Esch van Vakblad Onder Glas, e-mail wouter@onderglas.nl, mobiel (06) 16 47 69 98.

Adverteren

HortiNext biedt bedrijven en organisaties - naast het aanbieden van waardevolle content - verschillende andere mogelijkheden om zich op het platform te profileren.

De belangrijkste mogelijkheden zijn:
leveranciersprofiel
sponsored content
sponsored links
banners
e-letters

Heeft u vragen over de commerciële mogelijkheden, of wilt u onze mediakit ontvangen, neem dan contact op met Rob van Mil van HortiLeads, e-mail rob@hortileads.nl, mobiel (06) 54 68 11 44 of met Wouter van Esch van Vakblad Onder Glas, e-mail wouter@onderglas.nl, mobiel (06) 16 47 69 98.