Voor telers die vooruit kijken

HortiNext lanceert abonnementen voor premium-content

509 0
HortiNext lanceert abonnementen voor premium-content

HortiNext, het platform over tuinbouwinnovaties en teelttechniek, biedt sinds 1 juli 2017 de mogelijkheid om een abonnement te nemen op al haar premium-content. Ook is een aantal technische verbeteringen doorgevoerd, waardoor de website sneller en veiliger is geworden.

HortiNext is een tweetalig platform voor aanbieders van tuinbouw-content, waaronder Vakblad Onder Glas, In Greenhouses magazine, Exportmagazine, Certis Europe en HortiLeads, initiatiefnemer van HortiNext. De redactionele focus ligt op tuinbouwinnovaties en teelttechniek, gericht op telers, ondernemers en tuinbouw professionals, zoals leveranciers en onderzoekers. HortiNext wil alle waardevolle informatie over tuinbouwinnovaties en -techniek ontsluiten op één gebruiksvriendelijk en mobiel platform.

Jaar-, maand- of weekabonnement

Een groot deel van de content van HortiNext wordt gratis getoond, voor premium-artikelen is een abonnement vereist. Een jaarabonnement kost 60 euro (excl. BTW), maar er zijn ook maand- of weekabonnementen mogelijk. Een abonnement is eenvoudig online af te sluiten via de webshop van HortiNext.

'Mobile first' platform

Naast de abonnementen zijn ook technische verbeteringen doorgevoerd. Zo is de hele site voorzien van een SSL-verbinding, wat veilig shoppen en surfen mogelijk maakt. Ook zijn de laadtijd en leesbaarheid, met name mobiel, geoptimaliseerd. HortiNext wil het meest gebruiksvriendelijke en mobiele platform voor de tuinbouw zijn.

Ga naar de winkel om direct een abonnement af te sluiten. Ga naar Hortinext.com voor de Engelse versie van het platform.

Geef commentaar

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd